Particuliere nieuwbouw

 

Van harte gefeliciteerd met uw bouwkavel!

Wij leiden u door het doolhof van het bouwproces. Iedere fase kan door ons worden begeleid, gecoördineerd en gecontroleerd. (programma van eisen, ontwerpfase, bestekfase, aanbesteding, uitvoering, opleverings- en onderhoudsfase). U, als opdrachtgever staat centraal, wij inventariseren uw wensen en adviseren u over de verschillende opties. Uw plan wordt dus ook echt uw woning, uw thuis. Dit alles neemt u veel werk uit handen en er is voor u als opdrachtgever nog maar één aanspreekpunt voor alle werkzame partijen tijdens het bouwproces. Wij zijn de schakel tussen u en de uitvoerende vaklieden. Tijdens de realisatiefase van het bouwproject komt het erop aan dat het gewenste bouwwerk binnen de gestelde eisen wordt gerealiseerd. Hier zorgen wij dat alles volgens planning loopt, verzorgen wij de kwaliteitscontrole en sturen zonodig bij. Ook kopen wij zo voordelig mogelijk voor u in, helemaal transparant. Aangezien wij wijzigingen tot het laatste moment kunnen doorvoeren heeft u bij ons geen meerwerkkosten. Wij werken samen met gedreven ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, vakspecialisten. Mocht u hier uw eigen invulling aan willen geven dan is dat ook mogelijk. Voor de grotere projecten gaat het eigenlijk niet meer om alleen “bouwadvies” maar om complete projectbegeleiding, zeg maar "project- of bouwmanagement”.

Kortom, u wordt ontzorgd en u kunt zich weer rustig bezig houden met uw eigen zaken. Graag behartigen wij uw belangen en zorgen wij voor een optimaal eindresultaat binnen de gestelde tijd, kwaliteit en kosten, tot een eindresultaat dat aan uw wensen en eisen voldoet. (Wij werken 100% onafhankelijk en transparant!).

 

Ook begeleiden wij de afbouw van uw casco woning of kunt u ervoor kiezen om u op onderdelen door ons te laten ondersteunen (deeldiensten).

 

Dit alles bespaart u veel tijd en stress en……….levert u gewoon geld op.