Zakelijke opdrachtgevers / aannemers

 

Heeft U als zakelijk opdrachtgever momenteel geen geschikt persoon in dienst, geen tijd om uw bouwzaken goed te regelen omdat uw aandacht moet uitgaan naar een ander productieproces of andere verplichtingen? Of vindt u dat u niet voldoende kennis heeft en wilt u uw belangen toch goed behartigd hebben?

Balvers bouwconsultancy kan deze taken van u als opdrachtgever op freelance basis overnemen, van ontwerp via contracteren tot en met uitvoering. Geheel projectmatig of gedeeltelijk. Alleen informatief of volledig verantwoordelijk. Adviserend, coördinerend, sturend of uitvoerend. Als faire maar harde onderhandelaar realiseren wij de beste prijs en maken wij onze kosten meer dan goed! Technisch gedreven, halen wij het beste uit uw eigen medewerkers, onderaannemer(s) en andere betrokkenen bij het project.

Balvers bouwconsultancy is gespecialiseerd in de organisatie en coördinatie van grotere en/of gecompliceerde bouwprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw en trouble shooting in bestaande projecten.

 

 

We kiezen ervoor om naar de maan te gaan tijdens dit decennium en ook andere zaken te realiseren, niet omdat ze makkelijk zijn, maar omdat ze moeilijk zijn, en omdat dit doel ons zal verplichten onze energie en talenten zo goed mogelijk in te zetten, omdat die uitdaging er een is die we willen aanvaarden en niet willen uitstellen en omdat we ze willen waarmaken (J.F. Kennedy).